Izposoja in prodaja oblek za poroko

izposoja-porocne-obleke

Edinstvena prednost naših poročnih ali svečanih oblek je v tem, da dveh enakih oblek ne izdelamo (razen, kadar je to želja naročnika), tako ste lahko prepričani, da enake obleke ne bo imela nobena druga! Lahko pa se odločite za prvo izposojo poročne obleke po vaših zamislih, kar pomeni – unikatno izdelana poročna obleka le na izposojo.

Ostale ugodnosti za neveste:

Pri rezervaciji poročne obleke je izposoja večerne obleke za nevesto zastonj. Cene izposoje poročnih oblek se gibljejo med 280,00 in 470,00 EUR. Cena vključuje vse – izposojo bolera/štole, dodatkov za lase, košarice za konfete in prilagoditev vašim meram. Blazinica za prstane, ki si jo izbere sama nevesti podarimo ob rezervaciji.

Cene izposoje oblek za družice se gibljejo med 50,00 in 65,00 EUR in vključujejo prilagoditev meram in izposojo bolera.

Cene izposoje večernih, maturantskih oblek se gibljejo med 70,00 in 130,00 EUR in vključujejo prilagoditev vašim meram in izposojo bolera ali štole.

Cene izposoje birmanskih oblek se gibljejo med 70,00 in 110,00 EUR in vključujejo prilagoditev meram birmanke in izposojo bolera.

Cene izposoje obhajilnih oblek se gibljejo med 70,00 in 95,00 EUR in vključujejo tudi izposojo bolera in torbice in prilagoditev meram.

Cene izposoje krstnih oblek se gibljejo med 40,00 in 50,00 EUR in vključujejo tudi izposojo bolera in prilagoditev meram.

Naše obleke odlikuje strokoven in vrhunski modni pristop:

  • z obiski največjih poročnih sejmov spremljamo aktualne trende in modne smernice, ki dopolnjujejo naše dolgoletne izkušnje,
  • najkakovostnejši poročni materiali,
  • dodatki priznanih blagovnih znamk kot so Swarowski in drugih uveljavljenih znamk,
  • ročna poslikava ali vezenje,
  • z zimskimi poročnimi plašči, poletnimi rokavčki in prehodnimi jaknicami skrbimo za prijetno počutje ne glede na vreme.