Tel: +386 41 282 353
Email: info@porocna-agencija.si
Poročne oblekeMaturantske obleke

Poročne obleke

Odlične, unikatne poročne obleke

Read More

Maturantske obleke

Obleke za maturo znanih svetovnih proizvajalcev.

Read More

Maturantske obleke

Boste morda priča na poroki ali družica, vas čaka valeta ali maturantski ples ali kateri drugi pomemben dogodek? Dogodek, ki se zgodi samo enkrat v življenju naj spremljajo lepa občutja in nepozabni spomini. Svečane dogodke v naših oblekah zagotovo doživite samozavestno in zadovoljno! Cene izposoje maturantskih oblek se gibljejo med 70,00 in 130,00 EUR in vključujejo tudi izposojo bolera ali štole, prilagoditev vašim meram in izposojo modnih dodatkov.

Edinstvena prednost naših poročnih ali svečanih oblek je v tem, da dveh enakih oblek ne izdelamo (razen, kadar je to želja naročnika), tako ste lahko prepričani, da enake obleke ne bo imela nobena druga! Ker stalno dodajamo nove modele maturantskih oblek,  vseh modelov ni v galeriji fotografij, predstavljamo vam le del kolekcijeobleke za svečane priložnosti.

Širok izbor maturantskih in svečanih oblek odlikujejo še:
–    najkakovostnejši materiali,
–    zadnje modne zapovedi,
–    trendne barve.

Maturantske in svečane obleke si lahko izposodite ali kupite. Lahko pa vam izdelamo obleko tudi po vaših lastnih zamislih. Pustite svoji kreativnosti prosto pot in uresničite svoje zamisli. Pri uresničevanju vaših želja se lahko zanesete na našo strokovno pomoč.

Posebni popusti: do 70 % popust na prodajne cene vseh maturantskih oblek, ki so na zalogi tudi za povsem nove obleke iz kolekcije 2011/2012. Vse obleke, ki spadajo v akcijo so označene s popustom in vključujejo tudi prilagoditev meram. Zelo velika ponudba oblek velikosti od velikosti 48 naprej.