Tel: +386 41 282 353
Email: info@porocna-agencija.si
Poročne oblekeMaturantske obleke

Poročne obleke

Odlične, unikatne poročne obleke

Read More

Maturantske obleke

Obleke za maturo znanih svetovnih proizvajalcev.

Read More

Obhajilne, krstne in birmanske obleke

V našem salonu boste našli veliko modelov birmanskih oblek. Odlični materiali, barvne nianse in raznoliki modeli zagotovo skrivajo popolno obleko tudi za vaš okus. Birmanske obleke so dvodelne in enodelne, kratke in dolge. Izbirate lahko med birmanskimi oblekami v beli barvi in odtenkih smetana oz. bež barve, na razpolago pa je tudi veliko modelov v vseh nežnih barvnih niansah.
Več info na: http://www.porocna-agencija.si/obleke-za-obhajilo/

Cene izposoje birmanske obleke se giblje med 70,00 in 160,00 EUR in vključujejo tudi izposojo bolera in prilagoditev meram.

Vsaka birmanska obleka je unikatna, tako se ne more zgoditi, da bi še katera imela enako obleko. Ker tudi birmanske obleke sproti dopolnjujemo z vedno novejšimi modeli vam v galeriji fotografij predstavljamo le nekaj oblek celotne kolekcije.

Posebni popusti: do 70 % popust na prodajne cene vseh birmanskih oblek ter dodatkov, ki so na zalogi tudi za povsem nove obleke iz kolekcije 2011/2012. Vse obleke, ki spadajo v akcijo so označene s popustom in vključujejo tudi prilagoditev meram. Zelo velika ponudba oblek velikosti od velikosti 48 naprej.

 

Prvi koraki so najpomembnejši… Naj vaša najmlajša zasije kot najsvetlejša zvezdica na nebu. Izberite ji pravo obleko, naj se počuti ob teh posebnih priložnostih posebno in najlepšo. Cene izposoje obhajilnih oblek se gibljejo med 60,00 in 95,00 EUR in vključujejo tudi izposojo bolera in torbice in prilagoditev meram.

Izposoja krstne oblekice znaša 40 EUR in vključujejo tudi izposojo bolera in prilagoditev meram. Fantovske krstne obleke so 3-delne, za dopolnitev krstnih oblekic za punce pa je možno dokupiti še trakec za glavo (tudi unikatno izdelan, v kombinaciji z oblekico). Prodajne cene pa se gibljejo med 50-60 EUR.

Posebna akcija: odprodaja fantovskih krstnih oblekic po 45 EUR (3-delni komplet) v različnih velikostih in barvah!

Posebni popusti: do 70 % popust na prodajne cene vseh obhajilnih in otroških oblek ter dodatkov, ki so na zalogi tudi za povsem nove obleke. Vse obleke, ki spadajo v akcijo so označene s popustom in vključujejo tudi prilagoditev meram.