Tel: +386 41 282 353
Email: info@porocna-agencija.si
Poročne oblekeMaturantske obleke

Poročne obleke

Odlične, unikatne poročne obleke

Read More

Maturantske obleke

Obleke za maturo znanih svetovnih proizvajalcev.

Read More

Poročne obleke

Poroka je eden najpomembnejših dogodkov v življenju. Je dogodek, ki nam ostane v trajnem spominu je edinstven in neponovljiv. Pri nas boste zagotovo našli obleko za katero boste rekli –  “moja sanjska poročna obleka“. Edinstvena prednost naših poročnih ali svečanih oblek je v tem, da dveh enakih oblek ne izdelamo (razen, kadar je to želja naročnika), tako ste lahko prepričani, da enake obleke ne bo imela nobena druga! Ker stalno dodajamo nove modele oblek,  vseh modelov ni v galeriji fotografij, predstavljamo vam le del kolekcijesanjska poročna obleka.

Cene izposoje poročnih oblek se gibljejo od 120-470 EUR. Cena izposoje  vključuje vse: izposojo  vseh dodatkov, kot so bolero, štola, dodatki za lase, košare za konfete in prilagoditev vašim meram.  Pri izposoji poročne obleke je izposoja večerne obleke po izbiri neveste BREZPLAČNA. Blazinico za prstane pa dobi vsaka nevesta kot DARILO in si jo izbere sama.

Zagotovilo kakovosti: Poročno obleko, ki si jo boste rezervirali vi bomo do vaše poroke izposodili največ enkrat –tako bo zagotovo ostala enako lepa kot ob rezervaciji!

Vsako nevesto pa ob rezervaciji čaka še majhno presenečenje.

Posebni popusti: do 70 % popust na prodajne cene vseh poročnih oblek ter dodatkov, ki so na zalogi tudi za povsem nove obleke iz kolekcije 2011/2012. Vse obleke, ki spadajo v akcijo so označene s popustom in vključujejo tudi prilagoditev meram. Zelo velika ponudba oblek velikosti od velikosti 48 naprej. Cene poročnih oblek: 100 EUR, 150 EUR, 250 EUR in 300 EUR.

Prepričajte se o naši enkratni ponudbi tudi vi!